Kunderne fortæller…

“Jeg var i et færdsels uheld for 3,5 år siden, hvor jeg efterfølgende har fået en piskesmælds diagnose. Jeg har daglige smerter i højre skulder/nakke, samt hovedpine og udstråling i min højre arm/hånd. Inden jeg kom ud til Maria, havde jeg været forbi et utal af behandlere samt flere speciallæger, Ca. 10 læger, 7-8 fysioterapeuter samt kiropraktor. Maria tog med det samme min smerte tilstand alvorlig, og samtidig med at hendes muskel massage lindrede mine smerter, så formidlede hun kontakt til Jan Lasota i Fredericia, som har et behandlings- kursus- og uddannelses center. Hos Jan Lasota fik jeg for første gang ikke bare en men to diagnoser. Den ene diagnose hedder Thoracic outlet syndrome, hvilket er en sammenklemning mellem kravebenet og øverste ribben til følge som giver svære hals/nakke smerter, samt klemning af blodåre samt nerver. Jeg er utrolig taknemmelig for, at have mødt Maria, og jeg ser lidt lysere på fremtiden, da jeg har fået flere ord på min smerte tilstand, og mulighed på fremtidig behandling. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Maria.”
Allan Panduro 21 72 58 31

“Jeg blev anbefalet Maria varmt og insisterende af en god ven. “Hun er god” og “det virker helt specielt godt på spændingerne” fulgte med opfordringen om at give det et forsøg. Efter endt forløb med 4 behandlinger kan jeg nu udelukkende videregive samme opfordring 🙂 Prøv det! Min oplevelse hos Maria vil jeg give topkarakter og følgende overskrifter: kompetent, trygt, intenst og en krop i bedre balance”
– Pernille Sørensen

“Jeg har gennem noget tid haft smerter og væske i fødderne, som har resulteret i sygemelding fra mit job som bager og mange besøg ved bandagisten. Jeg blev anbefalet behandling hos Maria. Efter 4-5 behandlinger var alle symptomer væk og som sidegevinst forsvandt mine nakke- og skulderspændinger også. Behandlingen kan klart anbefales!”
– Hanne Carlsen

“Jeg har prøvet fysioterapi, kiropraktor og en del andre forskellige behandlingsmuligheder for de smerter, der er tilknyttet knogleskørhed, knoglesammenbrud og igennem årene mange idrætsskader. Da jeg mødte Maria, mærkede jeg straks, at senetensbehandling var anderledes. I løbet af et kort forløb over 2 måneder har Maria ændret og lindret mine konstante smerter i kroppen. Man mærker tydeligt, at Maria har sin faglighed i højsæde blandt andet på baggrund af sin profession som sygeplejerske. Jeg er overbevist om at fortsatte behandlinger vil gøre min krop endnu bedre og gøre mig endnu mere glad. Du er velkommen til at kontakte mig på nedenstående tlf., hvis du har spørgsmål til mit behandlingsforløb.”
– Klaus Zartov, 40525222

“Igennem rigtig mange år har jeg lidt af fibromyalgi, som jo er svær at afhælpe. Jeg kontaktede Maria og fik hurtigt en tid. Det var skønt for allerede efter nogle få behandlinger, fik jeg det meget bedre, og snart kunne jeg skære kraftigt ned på de smertestillende tabletter”
– Lise Frederiksen

“I en trafikulykke i 1997 brækkede jeg ryggen og efterfølgende er min krop blevet mere og mere spændt og jeg har samtidig udviklet fibromyalgi. Gennem årene har jeg af flere omgange prøvet diverse behandlinger: Massage, akupunktur, zoneterapi, kiropraktik, fysioterapi og kraniosakralterapi dog uden vedvarende smertelindring.
I bogen “Stress og udstødelse” af Henrik Isager forekommer ordet senetensbehandling. Denne behandlingsform er den første, der har kunnet give mig lidt lindring samt større bevægelighed. For mit vedkommende er det en længere varende  proces men en god følelse, at der alligevel godt kan gøres noget. Jeg havde ellers efter 15 års søgen næsten mistet troen.”

– Ulla Andersen